Agenda

 
 
19 mei 2019, 09:30 uur

Mienskipssnein met als thema 'Duurzaamheid'

Doopsgezinde kerk Joure, Midstraat 70

Met de gemeenten van de Ring Bolsward wordt de jaarlijkse Mienskipssnein gevierd. Een snein waarop men vanuit de Zuidwesthoek van Friesland gezamenlijk de zondag viert. Dit jaar vindt de dag plaats in Joure en het thema is "Duurzaamheid".

Waarom duurzaamheid? Natuurlijk weten we allemaal dat dat belangrijk is, helemaal nu onze kust vol met rotzooi ligt. Wat kunnen we zelf, in ons leven? En hoe moelijk is dat?

De komende 40dagentijd is een mooie periode om met die vragen aan de slag te gaan. Die 40 dagen vragen aandacht voor wat minder of eenvoudiger. En je kunt soberheid oefenen door met andere te delen.

U wordt uitgedaagd om in de 40dagentijd, iedere dag, als u boodschappen doet, iets extra te kopen, of zelf iets minder te gebruiken, om dat aan een ander te geven. Als u dat elke dag doet, hebt u aan het eind van deze periode een aardige doos vol, waarmee de voedselbank een ander gezin heel blij kan maken. U kunt ook doorsparen tot 19 mei en dan uw bijdrage mee nemen naar Joure, zodat gezamenlijk een gulle gave gedaan wordt.


Terug
Meer informatie   ANBI-register Friesche Doopsgezinde SociŽteit
contact maandblad privacy
routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
veelgestelde vragen inloggen colofon
© 2019 Doopsgezind.nl