> agenda

Agenda

 
16 april 2023, 15:00 uur

Nancy and the Sinatras treden op in de Fermanje te Damwald

Nancy and the Sinatras treden zondagmiddag 16 april om 15.00 uur op in de Doopsgezinde kerk “De Fermanje” aan de Doniawei 34 te Damwâld.

Meet Nancy and the Sinatras. Een band die eruit ziet en klinkt alsof de tijd heeft stil gestaan. De Wonder Years uit de vorige eeuw herleven: breekbare luisterliedjes, melodieuze blues, maar ook een verrassend repertoire om lekker op te dansen.

Een greep uit het repertoire: jaren ‘50 liedjes in een nieuw, modern jasje, moderne nummers in een retro uitvoering. Een verrassende setlist variërend van liedjes uit het repertoire van Nancy Sinatra herself tot een jaren 50 uitvoering van Roxanne van de Police. Van J.J. Cale tot Doris Day. Van James Bond tot eigen nummers. Een feest der herkenning, met een spannend vintage sausje. Engels, Frans, Duits en Fries. Covers, geen coverband.

Het laatste wapenfeit is de release van een single: She can have him/ Se kin ‘m krije. Een happy break up song. Eigen werk.

Nancy and the Sinatras is opgericht in de zomer van 2012. Frontlady is Wybrig Boerrigter. En dan de Sinatras: op bas Brant Visser, gitaar Oege Reitsma, drum Leo Roodhof, saxofoon Pieter Willem Meinema.

De entree is €10,00.


Terug
 
Meer informatie   ANBI-register Friesche Doopsgezinde SociŽteit
contact maandblad privacy
routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
veelgestelde vragen inloggen colofon
© 2023 Doopsgezind.nl