> agenda

Agenda

8 november 2020, 13:15 uur

Afgelast FDS kinderdag

Doopsgezinde kerk, hoofdstraat 44, 9001 AN Grou

Wegens het daverende succes vorig jaar wordt dit jaar voor de tweede keer de kinderdag door de FDS georganiseerd. De kinderdag 2.0. voor 8 t/m 12 jarigen. Op 8 november staat er in de doopsgezinde kerk te Grou een middag gepland vol leuke workshops. Om kwart over 1 is de inloop en om half 2 heten wij iedereen welkom om vervolgens in groepjes een leuke workshop te volgen. Uit welke workshops kan ik dan kiezen vraag je je misschien af? Nou, uit wel 3! 
In de eerste workshop maak je je eigen pop van papier en leer je daarna hoe je de pop tot leven kan wekken. Met 3 personen bestuur je de pop, zodat deze kan lopen, praten, ademen en nog veel meer! Benieuwd naar hoe dit werkt? Dan is deze workshop misschien iets voor jou!
Ben jij liever met je handen bezig? Dan is de workshop figuurzagen helemaal jouw ding. Teken de mooiste dingen op het hout en zagen maar! 
In de derde workshop krijg je buikpijn van het lachen, want dit is een workshop clownerie. Schmink je hoofd, zet een rode neus op je eigen rode neus en de stunts kunnen starten! 
Om half 4 sluiten we af en mag je dat wat je gemaakt hebt mee naar huis nemen. 

Kosten: 5,- euro per kind.

Het belooft dus een prachtige middag vol creativiteit en humor te worden. Wil je hierbij zijn? Geef je op via kliederkerk@dgleeuwarden.org en laat dan ook direct weten welke workshop jij wil doen. 

Kinderdag Grou


Terug
 
Meer informatie   ANBI-register Friesche Doopsgezinde SociŽteit
contact maandblad privacy
routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
veelgestelde vragen inloggen colofon
© 2020 Doopsgezind.nl